Всяка една жена иска мъжът да има очи само и

...
 
 
Всяка една жена иска мъжът да има очи само и
Коментари Харесай

Среща се с мен, но мисли за друга. Виж признаците, които го издават, че в мислите си има друга

 

 

Всяка една жена желае мъжът да има очи единствено и само за нея. Да бъде предан и да демонстрира почитание към избора си. Но даже и да срещне подобен мъж, подозренията, че може би не е единствената в живота му, ще не престават да я изтезават. Или може би това е още в самото начало, преди същинското опознаване. Но до момента в който настъпи моментът, в който и двамата ще се познават до болежка, е нужно доста време, самообладание и старания. И множеството мъже нормално се провалят в това. И без значение от обстоятелството, че излизат с една с жена, те мислят за непознатата. И това доста си проличава. И всяка една представителка на нежния пол усеща, когато това се случи. Знае, когато тя е единствено физически с него, само че в мислите си той е с друга.

И в случай че към момента имате подозрения дали и вашият сътрудник спада към тази категория, вижте признаците, които го издават.

 

Той се е отдалечил

В началото на връзката ви той ти е споделял безусловно всичко – по какъв начин е минал денят му, по какъв начин се усеща, какви проекти има. Но с времето тези диалози от ден на ден понижават, до момента в който в един миг, без да се осъзнаете, вие спирате да си споделяте каквото и да било. И това се случва тогава, когато сте се отдалечили прочувствено един от различен. Най-честата причина за това е, че в мислите му към този момент има друга жена и за него ти не си целта, който в миналото беше.

Намалена физическа обвързаност

Физическият контакт е доста значим за една връзка. И не става въпрос единствено за правенето на обич, само че и за други прояви на фамилиарност като държане на ръце, обятия, целувки за сбогом. И в случай че си забелязала, че тази фамилиарност и демонстрация на любов внезапно липсва, това може да е знак, че той е изгубил интерес към теб като жена. И макар че няма смелостта към момента да си го признае, сигурно има друга представителка на нежния пол, която му отвлича вниманието и това не си ти.

Споменава неща, които не сте правили дружно

Това е допустимо най-неудобният симптом. И освен ти ще си тази, която ще се усеща неудобно. Случвало ли ти се е, когато си говорите и той спомене за място, което дружно сте посетили, а в действителност ти не си била в никакъв случай там? Е, сигурно от време на време споделяме неща, без да желаеме. Но в случай че това се случи и той приказва за неща, които в никакъв случай не сте правили дружно, сигурно той ги е правил, само че с някоя друга.

Той е непрекъснато на телефона си

Няма нищо по-неприятно от това да излезете на среща, а той да си е непрекъснато на телефона. Кое е толкоз забавно и по-важно нещо от теб и наличието ти? Може би виртуалното наличие на друга жена, с която комуникира скрито от теб. Няма по какъв начин да погледнеш телефона му, само че може да го питаш непосредствено. Естествено, че ще отхвърли, само че дано разбере, че не си глупачка и осъзнаваш какво се случва с вас.

Твърде ангажиран за теб

И в случай че преди се е освобождавал от задължения, с цел да те види, през днешния ден той е прекомерно ангажиран за теб. Всеки път, когато му кажеш, че искаш да прекараш време с него, той си намира всевъзможни оправдания, с цел да те избегне. Когато стартира да прави това, сигурно има друга жена, която го притегля и с която желае да прекарва свободното си време.

Не се концентрира върху детайлите

В началото на връзката ви той се държеше извънредно деликатно с теб. Искаше да разбере всичко за теб от най-голямата до най-малката детайлност. Правеше ти непрекъснато похвали, купуваше ти дарове, цвета. И всичко, което да те накара да се чувстваш мечтана и обичана. Но в един миг цялото това внимание, което ти е отделял си е отишло. Вече не се концентрира върху теб и това да те направи щастлива. И в случай че това се случи, евентуално повода е друга жена, за която той прави всичките тези неща. Но не тъгувай, блага! И тя бързо ще му омръзне и ще я размени доста скоро с друга.

Нямаш достъп до нещата му

Вярно е, че всеки има право на персонално пространство, само че в границите на допустимото. Когато стартира да крие смарт телефона си от теб, няма по какъв начин да не се усъмниш, че нещо тук се случва. И още повече, в случай че става нервозен, когато поискаш да ти отслужи с телефона си за малко, ясно е, че има нещо в него, което не желае да видиш и схванеш.

Съмненията, които се пораждат у теб, са резултат от неговото необичайно и извънредно държание в последно време. Но ти не може да продължаваш да живееш с мисълта, че може би има друга. Твърде мъчително е. Събери храброст и го попитай непосредствено има ли друга. Бъдете изцяло почтени и откровени един с различен. Никоя жена не заслужава да живее с мисълта, че не е била задоволително добра и това е повода, тя да бъде сменена с друга. Не, блага. Вината не е в теб. А в него. И високото му либидо, което явно не може да управлява. А това му коства доста. Толкова, че да те изгуби.

Вижте още ⤵️

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР